Okulumuz Hakkında

Şehit Mustafa Solak Anaokulu
TOPÇU MAH. AHİ MESUD BUL. ŞEHIT MUSTAFA SOLAK ANAOKULU BLOK NO 75 ETİMESGUT / ANKARA
0(312) 261 72 74
0312 260 63 47
https://etimesgutgulanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Dünyada uygulanan okulöncesi eğitim modüllerini uygulayan, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla; pozitif enerjiyle çalışan, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, eğitim bölgesinde tercih edilen lider bir kurum olmak.

MİSYON

Eğitimin ilk şartı olan düzen ve planın korku ile değil saygıyla, cezayla değil sevgiye dayalı bir disiplin anlayışı içinde;çocukların öz denetimlerini küçük yaşlardan itibaren sağlamalarında her eylemlerini düşünerek,titizlikle yapma alışkanlığını kazanmalarında başarı gösterme,küçük adımlarla başladıkları eğitim hayatına emin adımlarla devam edebilmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz Eko Okul Projesi kapsamında "Yeşil Bayrağa" sahiptir. Bununla birlikte okulumuz temiz okul olarak seçilmiş olup "Beyaz Bayrak" ödülü almıştır. Sağlıklı beslenme çalışmalarımız sonucunda da okulumuz "Beslenme Dostu Okul" ödülüne layık görülmüştür.
Öğretmen :13
Öğrenci :164
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1227
Öğretim Şekli :İkili eğitim

Öğretim Şekli

İkili eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08:00-13:00 13:00-18:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Servisimiz yoktur.

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZUN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´ NE UZAKLIĞI : 7 KM OKULUMUZUN EGO OTOBÜS DURAĞINA OLAN UZAKLIĞI : 200´M DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

TOPÇU MAH. 1464. CAD. NO: 75 ETİMESGUT / ANKARA

Sportif Etkinlikler

Okulumuz çocuk klübü etkinliklerinde akıl/zeka oyunları, drama ve ingilizce dersleri verilmektedir. Her ay tiyatro etkinliği ve çevre gezileri düzenlenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

E-Twinning projeleri kapsamında yapılan "Yerli Malı Herkes Bunu Tanıtmalı" projesi başarıyla tamamlanmıştır. Minik Tema ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Okullarda Orman projesi yürütülmektedir.